Zomer-tuincafé: inspiratie voor uw groene buurt of tuin

13 jun 2023

Kan uw buurt wel wat groener? Of vindt u dat uw eigen tuin of balkon wel een vergroeningsbeurt kan gebruiken? Maar weet u niet zo goed hoe? Kom dan woensdag 21 juni naar ons Zomer-Tuincafé bij Het Robson. Laat u inspireren door onze tuincoaches, door de lezing 'De 1000 soortentuin' van Luc Hoogenstein en door de Robson buurttuin.

Tijdens de lezing van Luc Hoogenstein ‘Mijn 1000-soortentuin’ geeft hij allerlei tips om planten, mossen, vogels, libellen, vlinders, insecten enz. te vinden én om ze in de tuin te krijgen en zo de biodiversiteit te verhogen. Dit alles vertelt hij met humorvolle anekdotes.

Het ZOMER-Tuincafé, waar de lezing deel van uitmaakt, begint om 18.00 uur. Bezoekers worden getrakteerd op een verse groenetensoep met groenten uit de Robson Buurttuin. Daarnaast helpen wij u samen met de Groene Loper Enschede om uw groene plannen voor Burendag rond te krijgen. Ook kunt u alvast biologische bloembollen bestellen voor een gereduceerde prijs. Heeft u een tuinvraag? Stel deze aan de tuincoach die aanwezig is. En heeft u veel tegels in uw tuin maar grootse plannen om deze eruit te wippen? Meld u dan aan voor Wip&Win.

De lezing en het Tuincafé zijn gratis. Voor de lezing kunt u zich aanmelden via www.groeneloperenschede.nl. Locatie: Het Robson, Blekerstraat 165, Enschede