Plant een boom met korting

3 dec 2021

Woon je in het buitengebied van Enschede of heb je daar grond? Vraag dan nu bomen met korting aan om te planten op of om jouw erf. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Enschede delen komende winter bomen en bosplantsoenplanten uit tegen een kleine vergoeding. Zelf betaal je dan maar 25% van de totale kosten.

Bestel je bomen via de website Iedereen een Boom. Je kunt kiezen uit verschillende inheemse bomen of een bosplantsoen. Je neemt zelf 25% van de kosten voor eigen rekening. Dit moet minimaal 150 euro zijn en mag maximaal 1000 euro zijn. Op 22 januari kun je de bestelde planten ophalen bij de uitgiftelocatie. Wees er op tijd bij, want op = op!

1,1 miljoen bomen

Deze Iedereen een Boom-actie is onderdeel van het plan om 1,1 miljoen nieuwe bomen te planten in Overijssel. Het vergroenen van onze mooie provincie draagt bij aan de verbetering van het klimaat en de leefbaarheid. Meer informatie over deze actie en de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen vind je op www.iedereeneenboom.nl/boomdeeldag.